Frescati Sports Center söker styrelseledamöter

Stockholms universitets studentkår (SUS) är en medlemsorganisation som arbetar för att förbättra studenternas villkor och vardag. Vårt uppdrag är att studenter vid Stockholms universitet aktivt ska kunna påverka sin utbildning. Vår målsättning är en studietid i världsklass och att studenterna ska ha tillgång till ett rikt socialt liv på campus. SUS är också en bolagskoncern som erbjuder studentvänliga priser för träning och restaurang- och cafébesök. Frescati Sports Center (nedan verksamheten) drivs av AB Frescatihallen, som är ett företag ägt av Stockholms universitets studentkår.

Om Frescati Sports Center

Verksamheten erbjuder ytor för olika bollspel, badminton, tennis, bordtennis, minitennis samt gym, gruppträning mm. Den huvudsakliga målgruppen är studenter och anställda vid Stockholms universitet, men verksamheten och lokalerna kan även nyttjas av allmänheten, företag och föreningar. Som ledamot kommer du att vara med och forma bolagets framtid. Bolaget söker nu två nya ledamöter till sin styrelse.

Arbetsuppgifter

Styrelsen ansvarar för bolagets förvaltning, organisation och strategiska arbete. Detta innebär att varje styrelseledamot har ett ansvar att vara insatt i alla frågor gällande den övergripande verksamheten. Som styrelseledamot förväntas du att delta i och/eller driva kortare projekt, inom ramen för styrelsearbetet. Engagemanget som styrelseledamot ger också erfarenheter i operativ drift av företag.

Om dig

Du vill medverka till ett studentnära campus präglat av studenters inflytande, medverkan och gemenskap vid Stockholms universitet och du bjuder in andra till att vara aktivt medskapande i denna utveckling.

Vi söker dig som har ett tydligt studentperspektiv och ett stort idrottsligt intresse och

  • är resultatinriktad och har god organisatorisk förmåga

  • är ansvarsfull, flexibel och har lätt att samarbeta

  • har erfarenhet av praktiskt arbete i föreningsstyrelser

  • studerar eller har studerat vid Stockholms universitet

Meriterande

  • Erfarenhet av engagemang i SUS verksamhet eller studentorganisationer på campus. 

  • Erfarenheter från tidigare styrelsearbete och/eller relevant arbetslivserfarenhet.

  • Intresse för och/eller kunskaper i företagsekonomi, affärsutveckling och/eller juridik.

  • Erfarenhet av att driva eget företag.

  • Idrottslig verksamhet.

Varaktighet och arvode

Styrelsens ledamöter väljs på två år. Mötesarvode utgår.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 29 november 2023, men ansökningarna hanteras löpande. Skicka ansökan med meritförteckning och personligt brev till: rekrytering@sus.se

Märk din ansökan med ”ABF ”. Bifogade filer endast i PDF.

Vi återkommer till dig om du blir kallad till intervju. För att kunna behandla din ansökan kommer personuppgifter och information som du lämnar att hanteras inom ramen för vår rekryteringsgrupp, d.v.s. endast av personer på SUS som deltar i rekryteringen. Information kommer inte att delas med utomstående. Efter avslutad rekryteringsprocess kommer din ansökan och associerade personuppgifter att tas bort från våra system.

SUS välkomnar sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Kontaktpersoner

Frågor om uppdraget besvaras av verksamhetschef Camilla Sjölund Lundevall, Stockholm universitets studentkår, per e-post till rekrytering@sus.se

Previous
Previous

Vad händer på campus i veckan?

Next
Next

Vad händer på campus i veckan?