“Det jag framför allt bär med mig är möten med er medlemmar”

Nu när vårterminen är till ända kommer här ett sista blogginlägg. Jag vill börja med att önska er en trevlig sommar! Själv ser jag fram emot att fullfölja överlämningen till nästa presidium, Simon och Disa, och därefter vara ledig i några veckor. Det ska bli härligt att se någon fransk film och lyssna på Taylor Swift innan höstens studier drar igång.

Den 30 juni är min sista dag i presidiet. Men redan denna vecka har jag haft mina sista möten med universitetsstyrelsen, Områdesövergripande rådet, CIVIS studentråd – listan kan göras lång. Det har verkligen hänt mycket sedan jag tillträdde som ordförande för snart ett år sedan. För att inte tala om vad som hänt sedan jag började på universitetet en gång i tiden! Ni kanske minns från min första blogg att jag åt min lunch kall då jag inte hittade mikrovågsugnarna? O, quae mutatio rerum!

Det jag framför allt bär med mig är alla möten med er medlemmar, råd och föreningar. Det är ni som är SUS och det är tack vare er som vårt arbete för att påverka universitetet bär frukt. Jag och Simon tackar er alla för stödet under året som gått – och inte minst för att ni läst vår blogg!

Dixi, som professorerna säger.

– Elis

Previous
Previous

Kårexpeditionens öppettider under sommaren

Next
Next

Övermarskalk till Stockholms universitets studentkår (SUS)