Tack Studietid!

Under de senaste sex åren har SUS digitala studenttidning Studietid gjort framsteg för att förbättra studentlivet och påverka universitetsvärlden. Genom samverkan, initiativtagande och opinionsbildning har de inte bara lyft viktiga frågor utan också skapat en plattform där studenters röster hörs. 

Studietid har varit en stark opinionsbildare och gett utrymme åt kårpartier att tydliggöra sina valfrågor och viljor i kårpolitiken. Genom att rapportera om bland annat frågor om fribelopp, kollektivtrafik till Albano och kritik mot valprocesser har de stärkt studenternas röst men också visat på vikten av transparens och delaktighet i beslutsprocesser.  

Studietid har också under åren lanserat initiativ som "Studiesvepet" och "Vad är aktuellt?", som har bidragit till en starkare känsla av gemenskap på campus och en möjlighet för studenter att dela perspektiv och bygga engagemang. 

Vi vill rikta ett stort tack till Studietid för deras insatser under dessa år. Deras arbete har varit ovärderligt för att skapa en levande och demokratisk studentmiljö. SUS kommer fortsätta att bevaka viktiga frågor och skapa förutsättningar för att studenter ska synas och höras.  

Previous
Previous

SUS söker driven, lyhörd och kommunikativ organisationsutvecklare!

Next
Next

SUS presidium lämnar över stafettpinnen