Vill du vara med och göra kårvalet 2023 till det mest lyckade hittills?

Stockholms universitets studentkårs vision är att de studerandes inflytande, medverkan och gemenskap under sin tid på universitetet skapar en studietid i världsklass. Stockholms universitets studentkårs uppdrag är att främja förutsättningarna för detta vid Stockholms universitet.

Stockholms universitets studentkår (SUS) har inlett en spännande utvecklingsresa för att ytterligare stärka studenternas möjlighet till inflytande, medverkan och gemenskap på Stockholms universitet. SUS söker nu dig som vill vara del av kampanjteamet för att synliggöra och sprida information om kårvalet på campus till SUS medlemmar under valperioden 17 april till 28 april 2023.

Kampanjteamet kommer under kårvalsperioden att marknadsföra kårvalet både på Frescati och på Albano i syfte att upplysa SUS medlemmar om kårvalet och uppmana medlemmarna till att rösta. Detta görs bland annat genom att stå i tält vid tunnelbanan och vid informationsbord på campus.

Om uppdraget

Kårvalskampanjen sker under flera dagar under valperioden och sker dagtid när det är som flest studenter på campus. Ni arbetar i par om två och två, delar ut kaffe, flyers och informerar förbipasserande studenter om valet. Platshänvisning och material fås av SUS kansli. Innan uppdraget sätter igång ges en kortare, obligatorisk utbildning kring kårvalet och SUS verksamhet och styrning.

Om dig

Vi söker dig som är student eller aktiv i fakultets- och studentföreningar eller i studentråden på Stockholms universitet. Då vi har medlemmar som är internationella studenter talar du både svenska och engelska obehindrat. Du behöver vara medlem i SUS.

Omfattning

Kårvalskampanjen kommer ske vardagar (mellan kl. 9 och 15) under perioden 17 april – 28 april. Ett mindre arvode á 150 kr/ tim utdelas till varje teammedarbetare.

Kontakt

Ta chansen till en ny erfarenhet där du får göra skillnad!

Vid intresse och övriga frågor, kontakta projektledaren för kårvalet 2023:
Johanna Thelander, karval@sus.su.se eller 08-674 62 34

Sista ansökningsdag är 2 april

Previous
Previous

“Särskilt pedagogiskt stöd är ojämlikt för olika studenter”

Next
Next

Vill du vara med och påverka i Studentstockholm?